Masaže

Privoščite si masažo , ki je ena od najstarejših in najbolj naravnih metod odpravljanja neugodij. Sprošča celo telo in um, izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Vabimo vas k nam, ker si zaslužite najboljše.

Nudimo vam različne masaže:
  • Masaža hrbta
  • Sprostitvena masaža
  • Masaža z arganovim oljem
  • Masaža z zlatim oljem
  • Ayurvedska masaža glave
  • Refleksna masaža stopal
  • Anticelulitna masaža

MASAŽA HRBTA
je natančna in močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev najglobljih mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice, prav tako tudi velikih hrbtnih mišic na površini. Terapevtska masaža učinkovito lajša hude kronične bolečine in odpravlja akutne probleme s hrbtom (ledveni usek, trd vrat ipd.).

KLASIČNA MASAŽA TELESA
Z različnimi masažnimi prijemi sproščamo napete mišice telesa. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje, sekanje, … V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Pozitivno fizično delovanje masaže zajema skoraj vsa tkiva. Klasična masaža izboljšuje prekrvavitev in s tem krvno sliko, znižuje utrip, krvni pritisk in krvni sladkor, pozitivno deluje na presnovo, izboljša se prekrvavljenost mišic. Poleg vseh pozitivnih učinkov na telo, klasična masaža zelo dobro vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki povzročajo ugodje in občutek sreče in je zato zelo priporočljiva pri depresiji in podobnih čustvenih stanjih.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
temelji na principu, da se življenjska energija nenehno pretaka v telesu po desetih kanalih, ki se pričenjajo ali končujejo na stopalih. Ko je pretok energije po teh kanalih neoviran, smo zdravi. Refleksno masažo stopal priporočamo, da do zastojev ne bi prišlo ali če se že pojavljajo.

Poleg kvalitetno izvedenih masaž, zagotavljamo našim strankam prijazen sprejem, brez naglice in čakanja.

Kje nas najdete

Medicinski center se nahaja v bivši poslovni stavbi Zlatarne Celje na Kersnikovi ulici 17a, 3000 Celje, v prvem nadstropju.


Medicinski center Paracelzus

Medicina dela, prometa in športa Paracelzus

Kersnikova ulica 17a, 3000 Celje

03 828 08 00 in 065 55 30 30,

E-pošta